17 вересня Україна відзначає День рятівника. Це професійне свято працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, хто ліквідовує наслідки надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захищає життя і здоров’я людей.

Вже традиційно, напередодні свята до Вороновицької ДПРЧ-17 завітали поважні гості: секретар Вороновицької селищної ради Світлана Олесенко,  голова Вінницької РДА Михайло Демченко, депутат Вінницької районної ради Олексій Плакида та учні Вороновицької ЗСШ І-ІІІ ст.. на чолі з директором Володимиром Пелешком.

«Ваша відвага та життєва позиція допомагає уникнути страшних наслідків лиха та вберегти людське життя. Щиро бажаю Вам наснаги на нові звершення та подвиги, здоров’я та благополуччя у Ваших сім’ях, а також мирного неба над головою», – привітала  рятівників Світлана Олесенко та вручила грамоти працівникам.

Голова Вінницької РДА Михайло Демченко також вручив грамоти та подарунковий сертифікат на придбання оргтехніки для пожежної частини.

Багато гарних слів та побажань подарували учні Вороновицької школи, а Володимир Пелешок, батько якого довгий час працював у цій частині, побажав: «Усім Вам міцного здоров’я, всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Та хай у Вас завжди будуть «сухі рукави».

Завершилась урочиста частина заходу спільним фото.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC