У Вороновицькій бібліотеці пройшло засідання «Клубу любителів читання», який об’єднує поціновувачів друкованої літератури, що  навіть у вихідний день із радістю йдуть до бібліотеки.  На заході були представлені нові книги українських та зарубіжних письменників, які були придбані для бібліотеки за кошти Вороновицької селищної ради.

«В осінній час захворіти не така вже й складна справа, особливо, коли погода «радує» дощами та туманами. Саме в такі дні мрієш лежати під теплою ковдрою із чашкою ароматного чаю та гарною книгою…» – такими словами розпочала  засідання «Клубу любителів читання» завідуюча Вороновицькою бібліотекою Оксана Юрченко.

На презентації книг був і голова Вороновицької ОТГ Олександр Ковінько, зокрема він зазначив, що: «Найкращим  способом  залучити читачів до  бібліотеки –є сам фонд та послуги, які надаються.  Сучасна бібліотека – це не тільки читання це центр громадського життя. Тому селищна рада підтримує нашу бібліотеку та ідеї бібліотекарів. Ми придбали в бібліотеку ноутбуки для проведення курсів копютерної  грамотності для всіх бажаючих та підключили їх до швидкісного інтернету.  Придбали  переносну акустичну колонку для проведення заходів та виділяємо кошти на придбання нових книг. Також  бібліотека знаходиться на повному нашому утриманні, тобто,  заробітна плата, а ми ввели ще одну ставку бібліотекаря,  світло, опалення – це оплачує Вороновицька селищна рада.  І я вірю, що ми разом спільними зусиллями  зможемо повернути у людей любов до читання книг!»

Нагадуємо: кожну третю суботу місяця, в бібліотеці,  проходять зустрічі «Клубу любителів читання», запрошуємо всіх бажаючих приєднатися та отримати насолоду від теплого спілкування. Також запрошуємо завітати до бібліотеки та взяти книгу для читання довгими осінніми вечорами.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC