Зимові свята вже майже завершилися, а з ними, 14 січня, відбулося закриття Новорічної Резиденції Святого Миколая у Вороновиці. Вона стала найбільш відвідуваним місцем дітей з Вороновицької ОТГ та навколишніх сіл. У цьому сезоні, у Новорічні свята стало ще більше щасливих дітей, а Святий Миколай вручив подарунок і приділив увагу кожному. За вірші та пісні  він пригощав медово-імбирним печивом.

Голова Вороновицької ОТГ Олександр Ковінько,  отримуючи ключі від Резиденціїї  з рук Миколая,  наголосив.- «Резиденція Святого Миколая – це вже чудова традиція, яку ми будемо продовжувати у наступних роках. Спасибі всім  хто відвідав Резиденцію. Відкривати її нас надихають щасливі очі дітей, вдячні відгуки та віра у чудове і добре, віра у казку, саме це і об’єднує нас у Новорічній Резиденції Святого Миколая».

Не зважаючи на мороз та сніг до палацу Грохольських-Можайських зійшлися вороновичани, аби подякувати Миколаю та попрощатися з резиденцією на рік. Гостей розважали вокальний ансамбль  «Берегиня» та зразковий фольклорний ансамбль «Викрутаси» Вороновицького будинку культури, колектив Комарівського сільського будинку культури та вихованці Вороновицької школи мистецтв.

Завідувач  сектору культури Вороновицької ОТГ Віталій Волощук подякував усім хто допомагав та підтримував цей проект.- «Це Вороновицька селищна рада (голова О.Ковінько), Комарівський сільський (О.Мальваний) та Вороновицький (В. Назарук) будинки культури, Вороновицька СЗШ (директор В.Пелешок), Вороновицька школа мистецтв (Л.Волощук), Вороновицьке лісництво (В.Мельничук). Особлива подяка нашому Святому Миколаю – Монзолевському Руслану. Та всім хто долучався до створення та роботи цієї казкової хатини».

Найближчим часом будиночок буде перевезено на місце його зберігання та буде демонтована святкова ілюмінація.