9 жовтня 2019р. у Вороновицькій селищній раді  спеціалістом І категорії соціального відділу Таїсією Гаєвик було проведено методичний  день  щодо порядку здійснення заходів, спрямованих на соціальний захист і підтримку дітей, які постраждали від жорстокого поводження. У обговоренні брали участь  старший ДОП СП Вінницького РВП ВВП ГУНП у Вінницькій області капітан поліції  Микола Тонкошкур, практичний психолог Вороновицької СЗШ І-ІІІ ст. Лілія Маляр та соціальний педагог ПТУ-14 Наталія Шелемба.

Опрацьовано та обговорено рекомендації Мінсоцполітики щодо реалізації положень, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 03.10.2018 №800 та постанову Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2018 року №658 «Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі».

Учасникам наголошено на персональній кримінальній відповідальності за ненадання допомоги особі, яка перебуває у небезпечному для життя стані,  повторено алгоритм дій при отриманні повідомлення про виявлення дитини, яка постраждала від жорстокого поводження.

SONY DSC

SONY DSC