Для працівників Вороновицького дошкільного навчального закладу «Ромашка» день 27 вересня був святковим та урочистим. Адже День вихователя – це завжди веселе та щире свято, це посмішки, квіти та побажання багатьох років життя тим, хто відповідає за благополучне, щасливе дитинство і подальшу долю кожного малюка.

Щирі слова привітання звучали від голови Вороновицької ОТГ Олександра Ковінько та начальника відділу освіти, молоді та спорту Вороновицької ОТГ Людмили Мисліцької.

Зокрема, Олександр Ковінько наголосив, що: «Я  висловлюю щиру подяку коллективу та  кожному з Вас за працю з маленькими дітьми та працю, яка створює умови для маленьких громадян нашої держави. Бажаю Вам слухняних дітей,  міцного здоров’я, натхнення у Вашій нелегкій праці. Вашим родинам бажаю затишку та тепла. Бажаю Вам, щоб кожен день приносив радість, дитячі посмішки та блиск у дитячих очах.»  Також голова вручив грамоти переможцями районного конкурсу «Колискова пісня» –  Ларисі Ліщук, Інні Нікітенко та Наталії Островерхій.

Начальник освіти Людмила Мисліцька приєдналася до вітань: «Хочу подякувала за важку, щоденну, благородну та самовіддану працю. За любов та турботу до наших дітей, за Ваш високий професіоналізм. Саме Ви формуєте людину, Ви формуєте особистість. Бажаю Вам щастя, благополуччя. Щоб світло Вашої душі, тепло Ваших сердець ніколи не згасало, тому що у Вас дуже гарна професія.» Також від відділу освіти були вручені подяки Ларисі Ліщук, Інні Нікітенко та Наталії Островерхій – переможцями районного конкурсу «Колискова пісня».

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC