Напередодні професійного свята – Дня медичного працівника, яке відзначається щорічно у третю неділю червня,  у Вороновицькому психоневрологічному інтернаті відбувся концерт, який підготували працівники та мешканці закладу.

Голова Вороновицької ОТГ Олександр Ковінько приєднався до вітань та побажань, зокрема він зауважив, що: «Медичні працівники – це ті люди, які відіграють важливу роль в житті кожного з нас. Бажаю, щоб у Ваших родинах, у Ваших сім’ях, у Вашому колективі були лише посмішки та радість, ясне сонечко та тепло.»

Тепло звучали вітання керівника комунальної установи «Обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку»   Сергія Якубовського, вітаючи колектив, він наголосив, що: «День медичного працівника –це особливе свято, адже саме медики  борються за життя . Я хочу подякувати Вам за Ваші безсонні ночі, за Вашу боротьбу за життя та здоров’я наших мешканців. Велика шана та подяка особливій ланці нашої установи – молодшим медичним сестрам. Саме Ви турбуєтеся про чистоту в кімнатах наших мешканців та про їх охайний вигляд, Ви робите саму важку працю в нашому закладі. Дякую усім медичним працівникам за роботу.»

Почесними грамотами і подяками відзначили найкращих працівників керівництво установи  та Вороновицька селищна рада.

На завершення святкування,  кожне відділення отримало солодкий подарунок від Вороновицької селищної ради, який став гарним доповненням до вже присутнього піднесеного настрою.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC