День матері, мабуть, одне з найтепліших і найщиріших свят, адже кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що.

З цієї нагоди 10 травня в приміщенні Вороновицького будинку культури відбувся святковий концерт «Найкраще слово в світі «МАМА». У заході брали участь вихованці Вороновицької школи мистецтв: Валентина Бевз, Антон Волощук, Софія Пацюк, Єлизавета Горобчук, мішаний хор ВДШМ, хореографічний ансамбль «Перлина». Вокальні ансамблі «Берегиня»,  зразковий колектив «Викрутаси» Вороновицького БК та «Оберіг» Комарівського сільського клубу.

З привітанням та побажанням до всіх матерів звернувся голова Вороновицької ОТГ Олександр Ковінько: «Любі наші матері! Нехай буде щасливою Ваша доля, нехай обминають Вас біди і тривоги. Радості Вам, доброго здоров’я, затишку й достатку! Нехай у кожній домівці лунає дзвінкий дитячий сміх! Нехай сильні плечі сина захистять Вас від усіх негод і тривог світ, а   ніжні руки доні, немов крила ангела, оберігають від турбот та негараздів.»
Після святкової програми вдячні матері, діти і всі присутні дякували за гарно проведений час.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC