21 лютого відбулось розширене засідання колегії Вінницької райдержадміністрації, під час якого підбили підсумки соціально-економічного  розвитку у 2018 році та визначили ключові пріоритети на 2019-й.

Крім членів колегії, у роботі колегії взяли участь заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник, голова районної ради Сергій Сітарський, сільські,селищні голови та голови ОТГ, директори шкіл району, представники громадських рад, громадські об’єднання, організації роботодавців, професійні спілки, експерти відповідних галузей, представники засобів масової інформації .

Підводячи підсумок роботи  за минулий рік голова райдержадміністрації Михайло Демченко сказав: «В районі відчутні позитивні наслідки реформ, які проводяться Урядом за підтримки Президента України. Реформи в державі – це реальний результат, вони незворотні, і нам потрібно рухатись далі в тому ж напрямку. У кожній галузі є чимало позитивних зрушень, але і немало проблем, які ми знаємо та над вирішенням яких будемо працювати. Для цього був сформований Перспективний план розвитку Вінницького району на 2019-2021 роки, який пройшов обговорення в територіальних громадах району та включатиме зміни в розвитку інфраструктури, в галузях освіти, медицини, культури, спорту, тощо. Наше сьогодення вимагає від нас єдності і сили. Сподіваюсь на вашу підтримку та нашу подальшу співпрацю, адже втілення в життя наміченого можливе лише при умові дієвості всіх гілок влади – органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, територіальних громад, нашій спільній відповідальності за стан справ в районі. Дякую всім за командну роботу, розуміння, сприяння та виконання поставлених доручень».

Голова Вороновицької ОТГ Олександр Ковінько подякував за роботу очільнику району: «Як Вінницька область є флагманом в Україні, так Вінницький район є флагманом у Вінницькій області. І Ваша, Михайло Іванович, заслуга в цьому очевидна. Від нашої громади хочу побажати натхнення та невичерпної енергії у Вашій праці на благо району та громад!