29 грудня Вороновицька дитяча школа мистецтв зібрала гостей на святкове дійство «Новорічні дива».

Розпочалося свято з урочистої посвяти у першокласники школи мистецтв, а   це 31 дитина  яка переступила поріг школи. Допомагав у цьому сам святий Миколай, який давав діткам медалі першокласника, солодкі подарунки та побажав успіху у навчанні. 

Голова Вороновицької ОТГ Олександр Ковінько привітав усіх присутніх з наступаючими святами – «Щиро бажаю, аби Новий рік обдарував Вас щастям і радістю, додав життєвої наснаги, духовного оновлення, мудрості, витримки та оптимізму. Нехай різдвяні свята пройдуть у теплому родинному колі, звідусіль лунають колядки та радісний сміх.»

Начальник сектору культури Віталій Волощук подякував викладачам школи мистецтв за їх плідну роботу і побажав сили, наснаги та здоров’я у наступному році.

Далі вражали своїми піснями мішаний хор Вороновицької ДШМ, який виконав пісню «Добрий сніговик». Молодший склад ансамблю «Феєрія» подарував «Діти-квіти», а старший склад –  пісні «Іди-іди дощику» та «Новий рік» –  викладач Вікторія Никифорова.

Вокальними номерами радували: Валерія Сіроха з піснею «Любіть Україну», а Сніжана Сіроха  виконала «Отча сторона», Валентина Бевз з «Життєвим пазлом»,  Діана Корнець  була справжньою кицею та подарувала глядачам пісню «Киця-кицюня» – викладач Вікторія Никифорова.  Софія Пацюк виконала «Сонце сідає» – художній керівник – Марина Кочерга.

Грою на фортепіано зачаровували – Артем Швець «Годинник», Єлизавета Горобчук «Нашестя гномів» – викладач Людмила Волощук.

Чудову мелодію «Вітер перемін» на гітарі виконала Адріана Попадюк – викладач Інна Цибуля.

Викладач по класу флейти та сопілки Олександра Артюхова  подарувала соло на дводендівці «Подільські перегуки»,  Її учні –  Андрій Прилипко та Максим Безпалько зіграли на сопілках «Дзвоники дзвенять», а Дмитро Яблочнюк – «Їхав козак на війноньку».

Танцювальними  номерами радували учні хореографічного відділення  – це перший клас з композицією «Перші кроки», та ансамбль «Перлина» з  композиціями  «Сопілка» та «Зимові розваги» – художній керівник Олена Береза.

Закінчилося свято веселим флешмобом та чудовим хороводом  від Вікторії Никофорової.

Хоча свято закінчилося, в залі ще довго лунали аплодисменти,  музика та дитячий сміх.