1 листопада з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери України – вітання приймали працівники Вороновицького психоневрологічного  інтернату. Працівники, що належать до даної сфери обслуговування – це люди, які самовіддано служать обраній справі, їм притаманна доброта і милосердя, чуйність і щедрість душі.

Присутніх в залі прийшов привітати голова Вороновицької ОТГ Олександр Геннадійович Ковінько :

«Соціальний працівник і соціальна сфера насправді покликана протягувати руку допомоги тим, хто її потребує. Це свято тих, хто постійно опікується проблемами людей, забезпечує їх проблеми. І дуже корисну справу ви робите. Я вітаю Вас із вашим професійним святом, хочу побажати Вам, щоб у ваших домівках було все гаразд, щоб не згасла ваша віра в щедрість людської душі, щоб Вас завжди супроводжували милосердя та доброта, бажання та спроможність бути корисним людям»

За сумлінне виконання своїх обов’язків,кращим працівникам  Олександр Ковінько вручив  Подяки та солодощі.

Із щедрими словами приєдналися заступник директора закладу Лілія Комар та начальник підрозділу соціально-психологічної та трудової реабілітації Світлана Пилявець.

« Я радо вітаю вас із професійним святом, насамперед хочу вам побажати здоровя, благополуччя, творчого натхнення. Ми всі робимо не легку, але дуже важливу справу в нашій державі. Таких інтернатних установ як наш, дуже мало і люди як ніхто потребують нашої опіки, уваги, любові. Я хочу сказати, саме головне, щоб ваші родини були здоровими, щоб ваша оселя була наповнена щастям, завжди у ній лунав дзвінкий сміх, щоб мир панував в нашій Україні, а вам всім достойних зарплат, достойного відношення і поваги від держави і всього вам самого найкращого» – зазначила Лілія Комар. А Світлана Пилявець сказала, що кожний працівник отримає подаруночок «підковка», який зроблений з великою любов’ю наших інспекторів із допомогою наших мешканців, який буде приносити вам задоволення і щастя.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та вагомий внесок в реалізацію державної соціальної політики, кращих працівників нагороджено Подяками Департаменту соціальної та молодіжної політики,а також адміністрації Вороновицького ПНІ.

Гарний святковий настрій присутнім  подарували працівники Вороновицької дитячої школи мистецтв  Вікторія Никифорова, вокальний ансамбль викладачів, а також Микола Мороз, Віталій Волощук та Анна Корнієнко.