Запрошуємо підприємців та зацікавлених у створенні та розвитку власної справи мешканців громад Вінниччини взяти участь в дослідженні!
Агенція регіонального розвитку Вінницької області проводить дослідження потреб та рівня зацікавленості в навчально-консультаційних послугах діючих підприємців та осіб, що хочуть започаткувати і розвивати власну справу з метою планування заходів щодо розвитку бізнес-середовища у громадах області, сприяння самозайнятості та нарощення підприємницького потенціалу населення.
👤Для кого: діючі підприємці (малий та середній бізнес), котрі бажають розвинути (масштабувати) свій бізнес та представники громад, що мріють про відкриття власної справи, але потребують певних знань, навичок та ресурсів.
📍Географія: громади Вінниччини;
✍️Посилання на анкету: https://forms.gle/z8eHRtYy9WiMC5dt7
Кінцевий термін заповнення анкети: 30 липня 2024 року

Довідкова інформація:
Одним з пріоритетів діяльності Агенції регіонального розвитку Вінницької області є розвиток мікро-, малого та середнього бізнесу. Команда Агенції понад 6 років надає консультації діючим і потенційним підприємцям, проводить інформаційно-освітні заходи з розвитку підприємницького потенціалу, надає експертну підтримку органам місцевої влади з розроблення програм підтримки бізнесу, розробляє та реалізує проєкти з розвитку бізнес-середовища, в т.ч, спільно із громадами.
У 2023 р. навчання з розвитку підприємницьких навичок пройшли понад 👤50 осіб. Понад 75%❗ діючих підприємців та початківців, що за підтримки Агенції взяли участь в конкурсах та програмах, стали переможцями та отримали фінансування для розвитку чи створення власного бізнесу. Загалом у 2023 р., за підтримки Агенції, діючі та майбутні підприємці залучили понад 2 млн грн💰 на розвиток чи створення власної справи.