З метою формування в учнів стійких навичок поведінки у надзвичайних ситуаціях у КЗ “Вороновицький ліцей” Вороновицької селищної ради в рамках тижня знань з основ безпеки життєдіяльності було проведено День цивільного захисту.
Учні та педагогічний колектив школи активно працювали над удосконаленням своїх теоретичних знань і практичних навичок. Особливу уваги приділили процедурі евакуації та діям в умовах надзвичайних ситуацій. Один із найцікавіших моментів цього дня – зустріч з рятувальниками. Учні мали змогу ближче познайомитися з роботою рятувальної служби, дізнатися про обладнання, яке використовується під час надзвичайних ситуацій, а також переглянути демонстрацію роботи цього обладнання та спробувати себе у ролі пожежника й під контролем фахівців знешкодити вогнище.
Завдяки організованості, дисциплінованості та ґрунтовній підготовці, День цивільного захисту пройшов на високому рівні. Учні отримали знання та навички, які допоможуть діяти зібрано та рішуче у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.
Щиро дякуємо всій шкільній громаді за активну участь у проведенні Дня цивільного захисту! Сподіваємося, що здобуті знання та навички стануть запорукою безпечного життя!