У суботу, 23 червня, у Вороновицькій школі відбувся випуск одинадцятикласників. Традиційно  прощальний бал зі школею відбувається надворі, втім цьогоріч погода внесла свої корективи, тож атестати про повну загальну середню освіту випускники отримували в актовій залі. Втім, офіційній частині передували привітання.

«Дорогі наші випускники, шановні батьки, учителі та гості свята. День випуску – це особливе свято. Сьогодні стежина, якою ви ходили до школи 11 років, простеляється перед Вами дорогою у доросле життя. Кожен із вас обере бажаний для себе шлях, але ніколи не забувайте, що Ви є випускниками нашої школи. В добру путь, діти, успіхів Вам, здійснення задумів. Хай щасливим для вас буде шлях самостійного життя, а поруч завжди будуть вірні друзі та мудрі наставники. Щасливої Вам та щедрої долі, – побажав випускникам директор школи Володимир Пелешок.»

Привітав випускників із закінченням школи і голова Вороновицької об’єднаної територіальної громади Олександр Ковінько.

«Мені хочеться побажати, аби ви з особливою відповідальністю і виваженістю зробили зараз правильний вибір у житті. Станьте успішними людьми, оберіть такі професії, щоб в майбутньому ви могли забезпечити собі гідне життя, щоб вами пишались батьки і учителі.  Не забувайте школу, своїх вчителів, навідуйтесь до них, телефонуйте, адже вони раділи вашим успіхам та переймались невдачами не менше за батьків.  Я бажаю Вам прожити яскраве і красиве життя, щоб Вам  було приємно усвідомлювати, що все, що у вас було вкладено батьками, а це  і душа, і любов, було недарма, – зауважив у привітальному слові Олександр Ковінько.»

Атестати про повну загальну  середню освіту отримали 27 випускників школи та 10 учнів-екстернатів. Золотою медаллю нагороджена Даріна Бервенюк. Також за високі досягнення з вивчення окремих предметів похвальними грамотами були нагороджені Наталя Глущенко, Дар’я Горєлова, Аліна Звєрєва, Дар’я Панасенко, Оксана Скиба, Таїсія Петрук та Марина  Скрипник. Після офіційної частини випускники кілька разів виходили на сцену із словами подяки та піснями для  класних керівників, перших вчителів та учителів-предметників. Особливо зворушливо звучала пісня  батькам, після якої діти запросили свої тат та мам на прощальний танець. Батьки, в свою чергу, простелили дітям вишитий рушник, дали напутнє слово та за українською традицією засипали їх зерном на щасливу долю. Кульмінацією святкового заходу став випускний вальс, а також символічне випускання кульок-бажань. Уже після урочистого святкування випускники поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам.