У нашій громаді згуртовані люди! Кожен знає, заради чого все це робиться. Нас захищають наші військові, але їм потрібна наша підтримка!

Саме зараз усі зусилля спрямовані на підтримку та допомогу нашим ЗСУ, які захищають нашу рідну Українську землю.

Кожен громадянин робить особистий внесок у нашу спільну перемогу. Українці допомагають одне одному, підтримують добрим словом чи ділом. Хтось дбає про вимушених переселенців і дітей, хтось донатить на армію чи особисто збирає необхідні речі для військовослужбовців. А хтось пригощає наших захисників власноруч приготовленими смаколиками.

Вороновицькі волонтери, учні ліцеїв продовжують підтримувати воїнів, завдяки яким мають змогу навчатися та жити у своїй малій батьківщині під мирним небом. В підтримку наших захисників дітки малюють патріотичні малюнки та готують солодощі.

На постійній основі у закладах освіти Вороновицької територіальної громади волонтери готують смаколики для наших воїнів. Готують запашні вареники з різноманітними начинками, випікають домашню випічку, перші страви, квашенину, соління та багато інших смаколиків, які відвозять до Вороновицького ліцею, а вже після сформовані пакунки їдуть у медичні заклади, де перебувають наші військові.

Усі смаколики готуються завдяки підтримці місцевих депутатів: Шліхтенко В.В, Книш Ю.М, Юрченко О.В, Поліщук М.В, які на постійній основі привозять борошно, олію та решту необхідної продукції для їх приготування.

Також окрема вдячність усім жителям, місцевим волонтерам, які не стоять осторонь та допомагають нашим військовим.