Традиційно у стінах Вороновицької селищної ради під керівництвом голови громади Олександром Ковінько щопонеділка проводиться щотижнева апаратна нарада, а участю старост, начальників відділів, керівників комунальних закладів та установ, директорів ліцеїв.

Селищний голова коротко охарактеризував ситуацію в громаді на теперішній час, озвучив основні завдання, над якими варто працювати першочергово.

-Ситуація в громаді стабільна. Продовжуємо дбати про наповнення бюджету і його раціональне використання. Активніше готуємося до зимового періоду (забезпечення дровами, ремонт наявних теплотрас у закладах освіти тощо).

У ході наради було заслухано керівників структурних підрозділів щодо стану справ за напрямками діяльності, обговорено шляхи вирішення проблемних питань, визначено пріоритети на найближчий період.

Зокрема, обговорено актуальні питання життєдіяльності громади, які стосуються: освіти, соціальної сфери, захисту прав та інтересів дітей, культури, економіки, житлово-комунальної сфери, земельних питань, фінансів тощо.

У громаді на постійній основі здійснюються роботи з благоустрою: грейдерування доріг, освітлення вулиць, видалення аварійних дерев тощо. Для ефективнішого виконання різних видів робіт було придбано ескаватор-навантажувач.

У ході апаратної наради селищний голова надав ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів у межах їх повноважень.