🗓️Днями керівники відділу освіти та директори ЗДО Вороновицької територіальної громади взяли участь у нараді під головуванням голови Вінницької районної державної адміністрації Віталія Урдзіка.

📢 ❗️ Обговорено ряд важливих питань серед яких:

📍 Представники Вінницького районного управління Держпромспоживслужби у Вінницькій області акцентували увагу на посилення заходів щодо запобігання розповсюдження Гепатиту А, організації безпечного та збалансованого харчування дітей, дотриманні санітарного законодавства у сфері безпечності харчових продуктів, дотримання працівниками харчоблоків правил особистої гігієни і санітарного стану в приміщеннях.

📍 Представники Вінницької РУ ГУ ДСНС України у Вінницькій області наголосили, що пріоритетним питанням залишається створення безпечних і комфортних умов перебування дітей, а саме укриття та забезпечення належного стану пожежної та техногенної безпеки у ЗДО, адже безпека дітей є нашим спільним завданням.

📍 На правила безпечної поведінки в темну пору доби та в умовах поганої видимості, правила поведінки на дорозі, а також забезпечення безпечного перебування в закладах звернув увагу заступник начальника Вінницького району, управління поліції ГУ НП у Вінницькій області.

🎁 По завершенні наради за сприянням Сергія Борзова – голови Вінницької ОДА та підтримки міжнародного фонду UNICEF Ukraine освітні заклади нашої громади отримали 13 Боксів “НУМО відкривай та розвивай”. У кожному Боксі розвиваючі та настільні ігри, зошити, книги та методичні посібники для вчителів які розвиватимуть у діток критичне мислення, вміння виконувати творчі завдання, працювати в парах чи групі.