15 листопада, відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради, яке провів селищний голова Олександр Ковінько. Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності громади.

У рамках засідання ухвалено рішення, що стосувались захисту прав дітей, благоустрою та комунальної сфери, майнових питань.
Розглянуто заяви громадян про надання дозволу на видалення зелених насаджень, про зміну адреси об’єктів нерухомого майна та прийнято відповідні рішення.

Також заслухали інформацію директорка Публічної бібліотеки Вороновицької селищної ради Оксани Юрченко щодо стану бібліотечного обслуговування на території Вороновицької ТГ.

Про дотримання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки у закладах освіти та культури доповіла начальниця Відділу освіти, культури, туризму та спорту Олена Оцвера.

На черговому засіданні виконавчого комітету заслухали та затвердили план заходів відзначення Різдвяних та новорічних свят, затвердили списки дітей для зарахування до закладів дошкільної освіти.

Заслухавши інформацію начальниці Служби у справах дітей Таїсії Гаєвик присутні розглянули та затвердили ряд заходів щодо проведення у 2023 році Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Про функціонування та утримання кладовищ на території Вороновицької територіальної громади доповіла секретар Виконавчого комітету Вороновицької селищної ради Надія Мороз.

Також були внесені зміни до деяких рішень виконавчого комітету Вороновицької селищної ради.

Окремо було обговорено членами виконкому та підтримано рішення, що стосувалося виділення та надання матеріальної грошової допомоги.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.