Сьогодні, під керівництвом голови Вороновицької територіальної громади Олександра Ковінько,  відбулась щотижнева апаратна нарада за участю керівників структурних підрозділів селищної ради, під час якої керівники прозвітували про основні напрямки своєї діяльності на минулому тижні, виокремили проблемні питання у відповідних галузях й шляхи їх вирішення та визначили пріоритети на поточний тиждень.

У ході засідання обговорено низку актуальних питань життя громади. Було заслухано начальника фінансового відділу про виконання селищного бюджету. Стан сплати земельного податку в громаді, проведення роботи з боржниками по сплаті . Доповів по даному питанню начальник відділу земельних відносин.

Також розглянули не менш важливі питання, зокрема:

✅визначено та доведено до виконавців ряд завдань з благоустрою у населених пунктах громади;

✅у закладах освіти громади здійснюється ремонт тепломереж централізованого опалення;

✅опрацьовано проблемні питання роботи КУ «ЦНСП»;

✅ще ряд питань стосувався поточної та щоденної діяльності відділів та структурних підрозділів селищної ради;

✅посилена увага сім’ям з дітьми і одиноким громадянам.

Також, селищний голова поставив завдання відповідним службам  щодо підготовки та проведення заходу для дітей до Дня святого Миколая, який відбудуться в громаді 6 грудня.

Окрім цього, обговорили і нагальні питання фінансів, освіти, культури, земельних відносин, соціального захисту та надання послуг населенню.

👉За підсумками проведеної наради були надані відповідні доручення та рекомендації.