Педагоги та учні-вихованці Вороновицької школи мистецтв  продемонстрували свої творчі досягнення на звітному концерті, який відбувся цієї суботи у будинку культури. Розпочався він дуже символічно – із виступу директора школи Віталія Волощука. Він виконав декілька композицій на саксофоні, у тому числі і усім відому «Гуцулку Ксеню».

«По закінченню кожного навчального року ми маємо нагоду звітувати для селища, для батьків. Діти мають чудову змогу показати, чого вони за рік навчились у нашому закладі. Хочу щиро усіх привітати із закінченням навчального року, ми усі докладали максимум зусиль, щоб мати ті результати. Справа мистецтва – це нелегка праця і кропітка робота. Сьогодні ми маємо змогу продемонструвати вам концертну програму, щоб і роботу свою показати, і зважити на усі плюси і мінуси виступу, самим оцінити той труд і ті набуття,  – наголосив Віталій Волощук.»

Окрім вітальних слів директор школи мистецтв також відзначив роботу відмінників позашкільної освіти врученням похвальних грамот, після чого і розпочався звітний концерт.

Свій творчий потенціал продемонстрували викладачі школи, виконавши вокальні композиції «Отче наш» та «З сиром пироги», а також інструментальну постановку на популярну «Деспасіто».  Уже з переживаннями вони спостерігали та всіляко допомагали під час виступів своїм вихованцям.  Свої таланти гри на музичних інструментах демонстрували Валерія Голота, Єлизавевта Горобчук, Олена Бацінко, Ірина Маліновська, Дмитро Яблочнюк, Андрій Прилипко та Максим Безпалько. Учасники хореографічного колективу «Перлина» станцювали композиції «Класики», «Волинську польку», «Дівочі забавлянки», а також підтанцьовували вокальному дуету  Сніжани Сірохи та Олени Бацінко під пісню «Веснянки». Своїми виступами радували публіку і вокалісти Антон Волощук, Софія Пацалюк, Тетяна Мандрусь та Діана Бевз. Ораторські вміння продемонстрували учні класу театрального мистецтва, продекламувавши байки Анатолія Гарматюка. Чарували виступами і учасники хору при школі мистецтв. Молодші учні виконали   «Весняночку», а  старшокласники – «Святковий рок-н-рол».  Особливо креативною у їхньому виконанні  була постановка з мюзиклу «Чикаго»  «All that jazz». Виконали вони і фінальний вихід  усіх артистів композицією  «Відчинилося життя».  Завершилось свято гучними аплодисментами задоволених батьків та гостей концерту.