23 жовтня під головуванням селищного голови Олександра Ковінько відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої було обговорено нагальні питання життєдіяльності громади.

У ході наради обговорили:

-Упорядкування архівних документів. Опрацювання звернень громадян, надання відповідей на звернення громадян згідно інструкції з діловодства.

-Інформацію начальника фінансового відділу селищної ради щодо виконання бюджету;

-Роботу відділу комунальної власності Вороновицької селищної ради спільно з КП “Надія”. Спільними зусиллями продовжують роботу в штатному режимі головна увага зосереджена на підготовці до осінньо-зимового періоду. Поряд з цим щоденно здійснюються заходи з благоустрою громади: прибираються вулиці, паркові зони, вивозиться сміття, проводиться розчищування лотків водовідведення, ремонтуються дитячі майданчики. Наразі все функціонує стабільно.

-Освітлення у населених пунктах та контроль робіт по вуличному освітленню.

-Також, йшлося про організацію проведення культурно-мистецьких гуртків на території Вороновицької ТГ.

-У закладах освіти дітки пішли на осінні канікули.

-У КЗ “Вороновицький ліцей” функціонує гурток медіаграмотності. Його основне завдання – формування медіаграмотності та медіакультури, критичного мислення молоді.

Щодо оголошень:

Відновлено Е-декларування. Усі декларанти, що добровільно не подали декларації за 2021-2022 роки, мають це зробити до 31 січня 2024 року

Також в ході роботи обговорювалися питання, що стосувалися поточної та щоденної діяльності відділів та структурних підрозділів селищної ради по кожному напрямку життєдіяльності громади.

За підсумками проведеної наради очільником громади були надані відповідні доручення та рекомендації.