Сьогодні, 9 жовтня 2023 року, селищний голова Олександр Ковінько провів чергову щотижневу робочу нараду з начальниками відділів, керівниками структурних підрозділів селищної ради  та старостами Вороновицької селищної ради.

В ході наради було заслухано інформацію начальника відділу земельних відносин, щодо стану проведення обліку земель комунальної власності.

Надано доручення керівникам ліцеїв та директору культури організувати в населених пунктах громади заняття з гурткової роботи при закладах освіти. Кожна дитина у нашій громаді повинна мати можливість розвиватися різносторонньо та з користю проводити вільний час.

Розглянуто ряд важливих питань, зокрема про наповнення бюджету селищної ради, земельні питання, підготовка  матеріалів до позачергової сесії селищної ради.

Значну увагу було приділено обговоренню виконання запланованих заходів з благоустрою у населених пунктах територіальної громади серед яких:

– Встановлені камери відеофіксації швидкісного режиму на автошляху  М-30.

– Добігає логічного завершення капітальний ремонт Пункту Поліції;

– У населених пунктах громади будуть продовжувати встановлювати дитячі майданчики;

– По вул. Молодіжній облаштовують пішохідний тротуар.

Окрім цього, говорили і про нагальні питання фінансів, освіти, культури, земельних відносин, соціального захисту та надання послуг населенню.

За результатами наради присутні отримали відповідні доручення від селищного голови.