Якщо молодість життя можна порівняти з
весною, то пора осені це пора людей старшого віку. В цю пору людина починає, як і в природі збирати свої врожаї. Зерна, що зростали за життя дають віддачу, приходить справжня мудрість життя, людина ділиться накопиченим роками досвідом і потребує від близьких та оточуючих поваги і уваги.

Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Вороновицької селищної ради працює з людьми з обмеженими можливостями та одинокими людьми похилого віку і намагається, щоб вони відчували себе захищеними та відчували нашу турботу.

Тому напередодні 1 жовтня у с.Гуменне відбувся захід до Міжнародного дня людей похилого віку.

Свято розпочалося зі слів привітання голови Вороновицької територіальної громади Олександра Ковінько та старости Комарівського старостинкого округу Віктора Гиренка, які побажали усім міцного здоров’я, добра, довголіття, миру та злагоди.

Далі розпочався святковий концерт на якому звучали гарні українські пісні, від творчих колективів нашої громади.

Після концертної програми всіх бажаючих запросили до святкового столу з солодощами.

Такі заходи – це можливість зустрітися один із одним, знайомих, однодумців. Зустрівшись, вони ведуть жваву бесіду, обговорюють спільні теми, новини, діляться думками та досвідом ведення домашнього господарства, відчувають себе потрібними, та знають, що про них пам’ятають, про них турбуються.