Голова громади Олександр Ковінько провів чергове засідання сорок сьомої сесії Вороновицької селищної ради VIІІ скликання, яке відбулося у четвер, 29 червня.

На сесії депутати затвердили Положення про порядок оплати та надання пільг по оплаті за навчання в Дитячій школі мистецтв Вороновицької селищної ради, а також щомісячний розмір батьківської плати в Дитячій школі мистецтв Вороновицької селищної ради на 2023/2024 навчальний рік.

Окрім цього депутати проголосували про:

1)Про надання дозволу на перерахунок проектно-кошторисної документації по будівництву мережі каналізації в смт. Вороновиця Вінницького району Вінницької області;

2)Про внесення змін до рішення 46 сесії VIII скликання №4039 від 25 травня 2023 року « Про перерахунок кошторисної частини проектної документації по робочому проекту «Капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Савчука (від перехрестя з вул. Чернова до перехрестя з вул. Першотравнева) в с. Комарів, Вінницького району Вінницької області (коригування)».

Також прийнято рішення з питань, що відносяться до сфери земельних відносин, а саме:

1)Про надання дозволу на об’єднання земельної ділянки;

2)Про передачу в оренду земельних ділянок;

3)Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою та інше.

З усіх питань порядку денного було ухвалено відповідні рішення, які згідно з Регламентом після підписання головою будуть оприлюднені на офіційному сайті громади.