Шановна громадо!

Сьогодні у Вороновицькій селищній раді відбулася зустріч Олександра Ковінько з представниками поліції, дорожніх служб, військової адміністрацї та іншими відповідальними особами, стосовно обмеження руху та встановлення світлофору на «Кругу» для запобігання виникнення аварійних ситуацій.

Так, як балансоутримувачем даної траси є Служба автомобільних доріг у Вінницькій області, то в результаті зібрання було досягнено важливих домовленостей, а саме:

1. З сьогоднішнього дня наш аварійний відрізок траси буде щоденно патрулюватись в обох напрямках для мінімізації правопорушень, а саме перевищення швидкості в населеному пункті.

2. З сьогоднішнього дня відновлюється робота по встановленню камер автоматичної фіксації. Термін ще не визначено, але намагатимемося пришвидшити дану процедуру. Поліція патрулюватиме відрізок до встановлення камер.

3. Паралельно із цим починається робота і по встановленню світлофору та всіх відповідних змін для того, щоб зробити перехрестя регульованим. Цей пункт найскладніший, але найважливіший!

Шановні жителі громади звертаємося до вас з проханням НЕ перекривати сьогодні та в будь які інші дні відповідний відрізок автошляху оскільки це може завадити руху автомобілів критичної інфраструктури !

Бережіть себе та своїх рідних.

Оригінал протоколу зустрічі знаходиться у Вороновицькій селищні раді.