Сьогодні відбулася чергова ранкова нарада на чолі з селищним головою Олександром Ковінько.

Основна увага робочої наради приділялась актуальними питанням, які стосуються життєдіяльності нашої територіальної громади:

-Про питання забезпечення життєдіяльності громади. Зокрема, що стосується соціального захисту населення, то начальник відповідного відділу  поінформувала про підготовчу роботу щодо розробки відповідних програм; про звернення громадян, які звертаються за оформленням соціальних допомог; про обстеження соціально-побутових умов у неблагополучних сім’ях.

Про стан справ у освітній галузі доповів начальник відділу освіти Олена Оцвера.

Нагадаємо, що днями освітні заклади нашої громади долучилася до акції “Квітни. Допомагай.Перемагай” з та висадили 500 саджанців троянд, які стануть символом розквіту України.

У Дитячій школі мистецтв здійснюється набір учнів на 2023-2024 навчальні роки.

Керівник КНП «ЦПМСД» Юлія Петлінська зазначила, що згідно з графіком, який був висвітлений раніше з 26 червня у населених пунктах громади надаватиметься безкоштовна медична допомога медичними спеціалістами Червоного Хреста.

Заслухали інформацію старост щодо функціонування Тростянецького, Комарівського, Оленівського та Степанівського округів. Наразі в округах здійснюються роботи з благоустрою (ремонт дитячих майданчиків, зупинок, вирізка аварійних дерев тощо).

По закінченню наради керівником громади було взято на контроль найважливіші питання, надані відповідні доручення та рекомендації щодо їх виконання.