Відбулися змагання з легкої атлетики!

На виконання Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Вінницького обласного відділення Комітету з фізичної культури та спорту, у рамках проведення Гімназіади сьогодні проведено змагання з легкої атлетики серед учнів закладів загальної середньої освіти Вороновицької ТГ.
Участь у заході взяли команди всіх 5 ліцеїв громади: КЗ “Вороновицький ліцей ” КЗ “Степанівський ліцей з дошкільним підрозділом ” з представниками Комарівської та Побережненської філій, КЗ ” Михайлівський ліцей”, КЗ ” Оленівський ліцей з дошкільним підрозділом “, КЗ “Тростянецький ліцей”.

Традиційно відкрив змагання очільник Вороновицької територіальної громади Олександр Ковінько, який побажав усім гарного настрою, перемоги в усіх починаннях і в сьогоднішніх змаганнях.

На гімназіаді були присутні заступник селищного голови Тетяна Ліщук, начальник відділу освіти культури туризму та спорту Олена Оцвера, директор КЗ “Вороновицький ліцей” Володимир Пелешок, які побажали учасникам змагань здоров’я, сили та натхнення.

Учні змагалися на різних дистанціях: біг 100, 200, 400 м та 800 м., стрибки у довжину та штовхання ядра.

У кожному з видів програми за підсумками протоколів суддів визначені переможці, які представлятимуть нашу громаду на районних змаганнях з легкої атлетики 2 травня.

Під час змагань учасники мали можливість зігрітися теплим чаєм з печивом, поповнивши свої сили для майбутньої перемоги.

Вітаємо учасників змагань та бажаємо збірній команді подальших успіхів, перемог та гідно представити Вороновицьку громаду на рівні району.