24 квітня під головуванням  селищного голови Олександра Ковінько відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої було обговорено нагальні питання життєдіяльності громади.

Значну увагу було приділено обговоренню виконання запланованих заходів з благоустрою у населених пунктах територіальної громади. Наразі у населених пунктах громади на місцевих кладовищах тривають роботи  з благоустрою, здійснюється зрізка дерев, кущів та встановлюються громадські туалети. У громаді тривають ремонтні роботи доріг. Здійснюється заміна ламп на ліхтарях вуличного освітлення.

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій у освітніх закладах громади тривають Дні цивільного захисту. Також серед закладів для учнів 11 класів проводитимуться навчально-польові збори.

26 квітня у с.Михайлівка в КЗ “Михайлівський ліцей” буде організовано День Донора. Тож, закликаємо долучатися до акції доброї волі! Пам’ятаймо, що кров потрібна завжди, особливо в умовах воєнного стану.

Фахівцями із соціальної роботи КУ “Центр надання соціальних послуг ” Вороновицької селищної ради, Службою у справах дітей та поліцейськими офіцерами громади здійснюються обстеження сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та виховують малолітніх дітей. Під час відвідування сімей фахівці проводять роз’яснення щодо адміністративної та кримінальної відповідальності за невиконання обов’язків.

За результатами наради селищний голова надав ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів.