Сьогодні, 18 квітня святкує свій 90-річний ювілей жителька громади Мальована Тетяна Василівна.

За дорученням селищного голови Олександра Ковінько привітати ювілярку пані Тетяну з Днем народження завітали заступник селищного голови Тетяна Ліщук, начальник Відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення Марія Гусак, голова ради ветеранів Валентина Квятковська. Ювілярці подякували за невтомну працю, вручили подяку – вітання та побажали міцного здоров’я, бадьорості, добра, щастя, Божого благословення, довголіття і всіх земних благ.

Тетяна Василівна поділилася, як теплими, так і тривожними спогадами про свій життєвий і трудовий шлях.

Все життя жінка важко працювала. Довгий проміжок часу працювала на місцевій швейній фабриці. Протягом 20 років віддано служила Богові, церкві і людям була старшою сестрицею у церкві та співала у хорі.

Щаслива мати прекрасних дітей. Має Тетяна Василівна і найцінніше – 5 внуків та 5 правнуків. Ювілярка пишається своїми дітьми, внуками та правнуками, дякує їм за турботу, а Богу за те, що вділив їй стільки років життя.

Тетяну Василівну завжди поважали односельчани і це невипадково, адже Пані Тетяна випромінює стільки тепла і позитиву, що хочеться побажати, щоб роки і надалі були їй лише в радість, щоб ще не один десяток літ зустрічала так же радісно, як сьогодні.

Коли позаду 90 років життя, важко описати його одним словом, бо воно – як книжка, яку гортати б і гортати, читати б і читати.

Тетяна Василівна – одна із тих, кому Господь подарував цілу вічність. І найбільший секрет її довголіття, мабуть, лише у доброму серці, яке навіть через 90 літ не змогло зрозуміти, що таке злість і ненависть, бо за такий некороткий відрізок часу, день за днем не втомлювалося любити.