До Дня матері у Вороновицькому будинку культури відбувся святковий концерт. Він став справжнім творчим подарунком для гостей, адже зі сцени лунали найтепліші слова та вітання  найдорожчим  кожній людині – мамам та бабусям.   Виставка тематичних дитячих малюнків, спеціально підібраний репертуар та найголовніше – уже усім знайомі маленькі таланти селища зробили свято дуже атмосферним та по-домашньому теплим. На сцену із вітальними композиціями виходили Леонід Возний, Єлизавета Чорна, Анастасія Дядюнь, дзвінкоголосі «Викрутаси», поважні пані «Берегині» та веселі учасники  інструментального ансамблю Вороновицького будинку культури. Відомі пісні про мам виконали Назар Грушко та Наталія Губар.  Привітав усе жіноцтво із почесною місією – бути мамами голова Вороновицької селищної ради Олександр Ковінько.

«Доброго дня, дорогі присутні мами! Кожен розуміє, що на жінці тримається родина, жінка – основа сім’ї, адже вона і дітей виховує, і чоловіка в руках тримає. На жінці основний тягар домашніх обов’язків. Я хочу побажати усім мамам і бабусям , щоб ваші чоловіки були завжди поруч, щоб в оселях лунав дитячий щасливий сміх, щоб лихо і незгоди обминали домівки. Кохання, насолоди від життя, квітів і щоденної радості! А якщо сльози і з’являться на щоках, то хай вони  будуть тільки від приємних новин. Кожна мама заслуговує на щоденну подяку та любов від дітей і чоловіків, тому цього усім я і бажаю, – привітав Олександр Ковінько.»

Кульмінацією свята став колективний вихід на сцену  дітей. Вони виконали ніжну композицію «Мама»  та подарували своїм найдорожчим матусям принесені квіти та поцілунки.