17 лютого, своє 90-річчя святкувала жителька Вороновицької територіальної громади Ільїна Катерина Іванівна.

З цієї приємної нагоди завітали до ювілярки з вітальним словом та подарунками очільник громади Олександр Ковінько, голова ради ветеранів Валентина Квятковська, начальник Відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення Марія Гусак.

Свої 90-то років життя бабуся Катерина присвятила своїй сім’ї та роботі. Більше 40 років пропрацювала поваром у дитячому садочку “Ромашка”. Найбільша радість в житті для ювілярки її внуки та правнуки. Любляча бабуся 8 внуків та прабабуся 5 правнуків.

Це була дуже тепла і зворушлива зустріч. Не віриться, що цій прекрасній жінці вже 90. Вона пам’ятає все своє життя до дрібниць і, не зважаючи на поважний вік, залишається активною людиною, всю роботу по господарству продовжує робити сама. Катерина Іванівна вважає себе щасливою людиною, тому що виростила прекрасних дітей та внуків.

Було дуже приємно спілкуватися з ювіляркою, яка зберегла ясний розум, світлу пам’ять, почуття гумору, хоча доля й подарувала їй нелегке життя.

Бажаємо ювілярці міцного здоров’я, щастя, радості, наснаги, тепла і затишку в родинному колі, благополуччя, миру та довгих років життя.