17 жовтня відбулася ранкова щотижнева нарада під головуванням селищного голови Олександра Ковінько. Нарада розпочалася з хвилини мовчання за загиблими Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє, не винних дітей, мирних українців та всіх наших співвітчизників!

На нараді були присутні працівники апарату ради, старости старостинських округів, керівники ліцеїв, начальники виконавчих органів та керівник КП “Надія”.

Першочергово під час наради було обговорено стан доручень та результати роботи, які були визначені на попередньому тижні.

– Днями працівники закладів освіти готували смаколики для наших захисників. В умовах військового стану жителі нашої громади неодноразово активно допомагають готуючи смачні страви для військових, які передаються, а згодом відправляються до районів ведення бойових дій.

– У День Захисників та Захисниць України у Вороновицькій територіальній громаді відбулось вшанування пам’яті захисників з покладанням квітів не тільки у Вороновиці, але й по старостинських округах нашої громади.

– Пам’ятна подія для нашої громади відбулася 14 жовтня у День Українського козацтва саме цього дня біля Храму Чуда Архістратига Михаїла відбулася символічна посвята нових Козаків, Козачат та Берегинь до Вороновицької Сотні Українського Козацтва.

– Селищний голова Олександр Ковінько заслухав про стан підготовки закладів освіти до функціонування в осінньо-зимовий період 2022-2023 року.

– Т.в.о начальника відділу управління комунальною власністю прозвітував відносно підготовчої роботи до зимового періоду. Наразі у Вороновицькій територіальній громаді тривають роботи відносно забезпечення підсипним матеріалом для доріг.

Крім того, головну увагу на сьогоднішній нараді було акцентовано на питанні щодо облаштування приміщення усіма необхідними умовам наданого для базування карет Швидкої допомоги на території нашої громади у відповідні строки з метою безперервного подальшого функціонування.

Також була розглянута низка питань сфери освіти, соціального захисту, благоустрою та надання адміністративних послуг.

За результатами наради були надані відповідні доручення і рекомендації.