У Вороновицькій середній школі №1 відкрито новий комп’ютерний клас. 13 учнівських та один учительський комп’ютери закуплено за кошти селищної ради. На святковому відкритті кабінету право перерізати червону стрічку надали представникам учнівського самоврядування, а першими сіли за нові комп’ютери учні 4-Б класу. Вони і подякували від імені усіх школярів за обновку працівникам Вороновицької селищної ради, а голові громади Олександру Ковіньку вручили грамоту-подяку.

«Мені дуже приємно бачити щасливі дитячі очі. Дуже хочу, щоб ви цінували придбану техніку і використовували її з максимальною користю для вас. Надіюсь, уроки будуть проходити цікаво. Можливо, до наступного навчального року ми докупимо необхідне обладнання для проведення інтерактивних занять, а найближчим часом профінансуємо комплект спеціалізованих комп’ютерних меблів. Зараз вам хочеться побажати тільки одного – гарно вчитись, бути активними, щоб  в майбутньому ви були гарними спеціалістами, – наголосив Олександр Ковінько»

Загалом, це  вже третій кабінет інформатики у школі. За словами керівника закладу Володимира Пелешка, була величезна потреба в додаткових комп’ютерах, адже інформатику діти починають вивчати з другого класу, до того ж класи діляться на підгрупи. Для повноцінного навчального процесу школа потребує не менше чотирьох профільних кабінетів, тому доводиться складати розклад таким чином, щоб доступ до комп’ютерів мали усі школярі.