Службовців військової частини, яка дислокується у Вороновиці, із професійним святом привітали творчі колективи громади. На вході до будинку культури військовиків зустрічав духовий оркестр, а вже у концертній залі  лунали вітальні слова та музичні постановки. Першим слово надали винуватцям заходу, тож колег по службі з 26-ю річницею Збройних Сил України привітав молодший лейтинант Іван Савченко.

«В цей день кожному військовослужбовцю хочеться побажати, щоб у сім’ях панувало добро і злагода, благополуччя. Щоб нарешті у нашій багатостраждальній державі запанував мир, і наші діти зростали під мирним небом.»

Захисників України привітала секретар Вороновицької об’єднаної територіальної громади Світлана Олесенко.

«Хочеться побажати вам всього найкращого. Сила і міць нашої держави в єдності армії і народу. Українське військо сильне Вами. Захист незалежності, захист територіальної цілісності нашої рідної землі – то є поклик і обов’язок сильних чоловіків. Тому усім Вам бажаю миру в країні, миру у сім’ях, радості, енергії і всього найкращого. Слава Україні!»

Далі на гостей чекав веселий концерт як із партріотичними піснями та народними танцями, так і жартівливими постановками.