Вже відлунали останні дзвоники, позаду – напружена пора іспитів та зовнішнього незалежного оцінювання, і ось – випускний бал, до якого одинадцять років, як по східцях, довелося підійматися випускникам 11-х класів закладів освіти Вороновицької територіальної громади.
Так 30 червня КЗ «Вороновицький ліцей» проводжав у доросле життя своїх випускників, яким незабаром доведеться складати перший власний іспит на дорослість. Попереду незвiдана даль, а позаду батькiвський поріг та рідна школа.
Завітав на свято голова Вороновицької територіальної громади Олександр Ковінько, який зі словами вітань звернувся до випускників, їхніх батьків та учителів: «Дорогі випускники, сьогодні ваше свято, адже ви покидаєте безтурботну країну Дитинства та стаєте на поріг дорослого життя! Я бажаю, щоб ваш життєвий шлях був щасливим та яскравим!
Нових знань, нових вражень та нових досягнень у майбутньому! Щоб усі ваші плани та цілі стали реальністю, а перші кроки у самостійне майбутнє були легкими!
Бажаю сміливо йти вперед, не боятися перешкод і отримувати від життя лише яскраві враження!
Я щиро переживаю за вас, та хочу, щоб кожен сьогоднішній випускник зайняв своє гідне місце у майбутньому нашої держави» – наголосив Олександр Ковінько.
Батьківські настанови дав вчорашнім учням і директор закладу Володимир Пелешок: «Любі випускники! Бажаю, щоб на вашому шляху зустрічались лише розумні, справедливі люди, які допоможуть справдитися вашим мріям.
Зумійте реалізувати себе, розвинути свої здібності, здобути потрібну професію. Тільки хочеться нагадати вам, що найрідкісніша і найпотрібніша професія в усі часи – бути гарною людиною».
Дорогі випускники, ось і отримали ви свій державний документ – путівку в доросле життя. Залишилися позаду і казковий світ пізнання, і щире спілкування, а попереду самостійне життя. Радісно розправляти крила, та, в добру путь!