В суботу у Вороновицькому будинку культури, за підтримки голови Вороновицької громади Олександра Ковінько,  відбувся фестиваль аматорського кіно “YouthINSIGHT’20” , організаторам якого є  громадська організація «Центр розвитку Пангея Ультіма». Цогоріч, у організаційних роботах та у проведенні фестивалю брав участь  Вороновицький будинок культури з директором закладу Русланом Монзолевським.  Даний фестиваль проводився у Вінниці кілька років поспіль, але у цьому році він вийшов за межі обласного центру та його  було вирішено  провести у об’єднаних територіальних громадах, щоб чим більше людей дізналося про громадську організацію та її  роботу. Він покликаний стимулювати творчий, інтелектуальний, духовний розвиток молоді, виявлення талановитих, творчих особистостей та виховання підростаючого покоління.

Для гостей та учасників заходу були представлені локації  із різними етапами становлення кіно. Усі бажаючі могли побачити та відчути атмосферу кінострічок  від бабін та кінопроекторів  і до сучасного цифрового кіно.

У кінозалі було організовано перегляд фільмів – учасників фестивалю, актори представляли театральні постановки, а родзинкою заходу був виступ фіналіста «Хфактору» Богдана Совика.