Це головне кредо у роботі Вороновицької селищної ради щодо створення комфортних та безпечних умов для виховання дошкільнят громади.

На сьогодні у Вороновицькій громаді є два заклади дошкільної освіти «Ромашка», «Веселка»  та дощкільний підрозділ Комарівського  НВК, які повністю утримуються за кошти місцевого бюджету. У цих закладах виховується 270 вихованців, а займаються з ними близько 30 працівників – вихователі, їх помічники, кухарі та медпрацівники. Всі ці люди викладаються сповна, щоб дітлахи почувалися в садочках затишно і з радістю їх відвідували.

Олександр Ковінько, напередодні Всеукраїнського Дня дошкілля, привітав зі святом працівників закладів дошкільної освіти громади “Ромашку”, “Веселку” та Комарівський НВК.

«Сьогоднішні дошкільнята творитимуть майбутнє. Ми маємо забезпечити сьогодні комфорт та безпеку наших дітей, щоб вони навчалися, розвивалися та росли гідними громадянами країни.  Адже саме у дошкільному віці формується особистість. Цікаве дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. А робота вихователя залежить від матеріальної бази та умов праці, в яких він знаходиться.

Вороновицька селищна рада робить все, для того, щоб вихователям та вихованцям було комфортно та затишно у своїх закладах.

В сьогоднішніх умовах карантинних обмежень, ми забезпечили заклади засобами індивідуального захисту та дезінфікуючими засобами.  Адже головне зараз – створити в садочках безпечні умови для малят. Тоді і батьки почуватимуться спокійно, перебуваючи на своїх робочих місцях .» – зазначає голова Вороновицької громади Олександр Ковінько.

Нагадаємо, за кошти місцевого бюджету для закладів дошкільної освіти було придбано засоби індивідуального захисту, дезинфікуючі засоби, безконтактні термометри та  все, що необхідно для повноцінної роботи дитячих садочків.