На Василя у Вороновиці гуляли. Біля палацу Можайського вороновичани мали можливість востаннє цієї зими відвідати Святого Миколая та отримати від нього солодкий гостинець, а ще весело провести час в компанії запальних артистів. Працівники та вихованці будинку культури і дитячої школи  мистецтв підготували веселу розважальну програму. У першій тематичній частині, розраховану на дитячу аудиторію, Дід Мороз та Снігурка проводили численні вікторини, конкурси та рухливі ігри для малечі. Також гостей свята цілим калейдоскопом колядок, щедрівок та новорічних віншувань привітав зразковий колектив «Викрутаси», а хореоргафічний ансамбль «Перлина»  закружляв у «Різдвяних забавах».

За півтори години вітання линули вже для дорослих. Музичні композиції лунали від Інни Нікітенко, Ірини Грушко, Геннадія та Софії Блідченків. Вокальний ансамбль викладачів дитячої школи мистецтв підготував музичну добірку новорічно-різдвяного репертуару, в тому числі виконали вони славнозвісного «Щедрика». Привітав гостей свята голова Вороновицької громади Олександр Ковінько.

«Я щиро вітаю усіх присутніх із новорічними святами. Цей  сніжок та веселі пісні створюють особливо святкову атмосферу. Хочеться, щоб протягом всього року у нас був гарний настрій, бажання робити приємне близьким, натхнення займатись улюбленими справами і щоб від них була суспільна користь. Як співається у колядках та щедрівках, здоров’я нам усім, достатку, миру і затишку сімейного. А ще сили святки відбути та нових дочекатись. »

Далі гостей новорічної забави вітали колядники «Берегині», а трохи змерзлих гостей активно до танців запрошував гурт «6-й ТРЕК».

Загалом,  в громаді від середини грудня проводилось чимало новорічно-розважальних заходів. Від 19 грудня стартували карнавальні ранки у садочках та школах, окремий концерт був проведений для діток учасників АТО. 28 грудня у Вороновиці урочисто  відкривали Резиденцію Святого Миколая. Радували працівників соціальних закладів та установ щирими колядками і щедрівками маленькі таланти з «Викрутасів», а  також ансамбль викладачів Вороновицької дитячої школи мистецтв. Останнім масовим заходом новорічно-різвяного циклу стануть йорданські купання 19 січня. Відбуватимуться вони у двох визначених місцях, зокрема, о 09:00 на ставку Старий Бакай, а о 10:30 – на Німецькому ставку. Саме туди відбудеться організований підвіз усіх охочих із села Комарів.