## Відомість

## результатів поіменного голосування депутатів Вороновицької селищної ради 48 сесії VIII скликання від 20 липня 2023 року

затвердження технічної документації гр.
samoeposicemin mexim mor outsineither.

Nº	п.і.п.	3A	ПРОТИ	утримався	Примітка
п/п		Al			
	«Стратегія Гройсмана»				СЕЛИЩНИЙ
1.	Ковінько Олександр Геннадійович	M'			ГОЛОВА
2.	Андренко Ігор Петрович	AN .	*		
3.	Довгань Людмила Олександрівна	( I am a )			
4.	Комар Лілія Валеріївна	Mynes			
5.	Коцур Тетяна Олексіївна	(my			
6.	Книш Юрій Миколайович	Mile			
7.	Олесенко Світлана Леонідівна	Cff.			
8.	Поліщук Микола Володимирович	Tolery	,		
9.	Правдюк Микола Андрійович	0 1			
10.	Сілко Жанна Олександрівна	Ample 3			
11.	Терещенко Мирослава Іванівна	they of			
12.	Шліхтенко Володимир Леонтійович	23W-		1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1	
13.	Штельмах Олександр Володимирович				
14.	Юрченко Олег Володимирович	Copps			
15.	Якубовська Олена Василівна				
	«Европейська солідарність»				
16.	Вайн €вген Дмитрович	for /			
17.	Вариченко Антоніна Владиславівна	130			
18.	Кузьменко Алла Анатоліївна	Alan.			
19.	Мельников Веніамін Дмитрович	-less			
20.	Плакида Олексій Олексійович	MOI			
	«Батьківщина»	1			
21.	Іщук Аліса Василівна	A Dono			
22.	Огінський Олександр Анатолійович	#31			
23.	Пюро Алла Михайлівна	Bully			
	«Слуга народу»				
24.	Карасенко Олена Олександрівна				
25.	Маківчук Віра Миколаївна	B. Stad			*
26.	Стецький Віктор Борисович	1			
27.	Химич Олександр Михайлович				
	ВСЬОГО:	21	-	_	

Голова лічильної комісії	Allet as
Секретар лічильної комі	cii Magari
Член лічильної комісії	4mmul 3