З 5 по 10 липня 2021 року у місті Скадовськ Херсонської області відбулись Всеукраїнські фінальні спортивні змагання чемпіонату громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно – спортивне товариство «Колос» з футболу «Золотий колос України» серед дівочих команд 2006-2007 та 2008-2009 років народження.
У змаганнях взяло участь 16 команд з 9 регіонів України. Серед дівчат 2008-2009 років народження команда Вороновицької територіальної громади «Олімпік», основний склад якої це учні КЗ «Тростянецький ліцей» та легіонери Олійніченко І., Дерев’янко В., Дзись Д., посіла IV місце.
Вітаємо наших дівчат та їх тренера – Олега Лановенко із гарним результатом та здобуттям великого досвіду у змаганнях.
Дякуємо тренеру, батькам та усім, хто не залишився осторонь щодо участі дівчат у фінальній частині Всеукраїнських змагань, а саме: голові Вороновицької громади Олександру Ковінько, старості Тростянецького старостату Руслану Карпусю, директору КЗ «Тростянецький ліцей» Володимиру Біліченко, та підприємцям – Юрію Остапчуку, Ярославу Андрушко, Василю Радзіху, Івану Бондаруку, Дмитру Малюті, Борису Клямчуку, Івану Головченку.
Під час змагань дівчата не лише грали у футбол, а й відпочивали та насолоджувалися морем і сонцем. Із захватом відвідали острів Джарилгач, розважалися в аквапарку та просто гуляли містом.
Бажаємо дівчатам та їх наставнику якомога більше яскравих матчів, красивих голів та довгоочікуваних перемог.
Нехай ваш бойовий дух ніколи не гасне!