Голова Вороновицької ОТГ Олександр Ковінько  провів по округах ряд зустрічей з жителями громади. На зібраннях обговорювали питання, що найбільше турбують вороновичан:  ремонти доріг,  лежачі поліцейські, вуличне освітлення, будівництво дитячих майданчиків та інше.

Так жителів  Сорочина турбує стан дороги,  не вірно виставлені датчики світла на вуличних ліхтарях,  рейс автобуса по вулиці Тімірязєва.

Вулиці, по можливості, розгортали грейдером, а на вулицю Дружня вивезли щебінь. Датчики світла відрегулювали, а автобус вже має рейс через Тімірязєва.

По багато численних зверненнях жителів вулиць Бакайська та Цукрозаводська проведено поточний ремонт лінії електропостачання за рахунок селищної ради.

На зустрічі із жителями вулиць Солов’їна, Поштова, Козацький шлях, біля Вороновицького будинку культури,  постало питання штучної перешкоди для автомобілів, щоб вони не мали змоги заїхати на прилеглу територію будинку культури, так як там постійно багато дітей.

Так Вороновицька селищна рада придбала «Комашки», які  забезпечують дітей, що граються біля клубу від автомобілів.

Багато було питань відносно аварійних стовпів, селищна рада офіційно зверталася по них до Замостянських ЕМ, із проханнями замінити аварійні опори.

Всі розуміють, що водночас охопити всі проблеми в громаді неможливо, залишаються відкритими болючі питання, які хвилюють мешканців Вороновицької громади.  Олександр Ковінько наголошує, що: « Проблеми існують,  вони спільні для всіх мешканців Вороновицької громади та не вирішувалися роками. Але важливо те, що є спільне прагнення всіх мешканців долати проблеми, поступово змінюючи громаду на краще».

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC