21 травня, розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання  з математики, який наступного року буде обов’язковим для всіх.

Далі 23 травня – українська мова і література,   27 травня – іспанська та французька,    28 травня – англійська мова.    Екзамен з фізики відбудеться 30 травня,     з історії України – 4 червня,  а з біології – 6 червня.  11 червня – іспит з географії,   а 13 червня 2019 року – з хімії.

Нагадуємо правила, яких потрібно дотримуватися під час проходження тестування.

Виходячи з дому, візьміть із собою документи, відсутність яких унеможливить участь у тестуванні:

  • Оригінал сертифіката учасника ЗНО;
  • Оригінал документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті;
  • Запрошення-перепустка, яка роздрукована з особистої сторінки учасника.

Зайти до пункту проведення тестування можна з 10.15 год., о 10.50 двері зачиняються  та допуск учасників буде завершено.  Тестування розпочинаються об 11.00 год.  Адреса пунктів проведення вказана  в запрошенні-перепустці.

Технічні засоби не брати взагалі, а  ті, які взяли із собою,  потрібно залишити в спеціально відведених місцях в аудиторіях.

На столах, під час проведення ЗНО,  має бути: Сертифікат, паспорт або свідоцтво про народження, тестовий зошит, бланк для відповідей, ручка та може бути пляшка з водою.

Під час технологічної перерви роботу над тестом буде припинено. Під час перерви можуть застосовувати металошукач. Якщо знайдеться флешка, USB-кабель чи інші заборонені предмети, учасник буде змушений достроково припинити роботу над тестом та залишити пункт тестування.

Про час, що залишився до завершення тестування,  попереджатимуть. Переконайтесь, щоб на перенесення відповідей до бланку вистачило часу.  Після виконання роботи уповноважена особа поставить у Сертифікаті дату проведення тестування, свій підпис та зробить відтиск печатки, як підтвердження Вашої участі в тестуванні. Не виходьте з пункту проведення, поки не переконаєтесь, що Сертифікат належним чином оформлений. Якщо учасник ЗНО подасть заповнений бланк відповідей хоча б на кілька хвилин пізніше від часу закінчення тестування,   інструктор не матиме права вкладати цей бланк до аудиторного пакету, отже, результати анулюють.

Бажаємо удачі у складанні ЗНО.