Щорічно в першу неділю жовтня всі освітяни відзначають своє професійне свято – День вчителя. Напередодні, 5 жовтня у двох школах Вороновицької об’єднаної територіальної громади пройшли урочисті святкування з цієї нагоди.

У Вороновицькій СЗШ І-ІІІст.№1 в актовій залі зібралася чимала когорта  вчителів та учнів. Привітати освітян з їхнім професійним святом завітали голова Вороновицької ОТГ Олександр Ковінько та  начальник відділу освіти, молоді та спорту Людмила Мисліцька.

Вітаючи освітян директор Вороновицької СЗШ І-ІІІ ст.№1 Володимир Пелешок висловив  сердечну вдячність за великий талант і покликання сіяти добро, за тепло до людей, до рідного краю. Побажав міцного здоров’я, мирного неба, родинного тепла та затишку, вдячності від батьків та учнів, особистих та професійних здобутків, творчої наснаги.

«У цей день професійного свята хочу побажати вам вдячних учнів, хочу побажати не тільки професійних здобутків,хочу побажати, щоб у ваших родинах завжди був затишок, кохання і щирі посмішки. Прийшов до вас я не з пустими руками,  для трьох перших класів ми даруємо по кольоровому принтеру. Також, від імені селищної ради,  депутатського корпусу та виконкому вручаємо Володимиру Анатолійовичу сертифікат на придбання колонки на батарейках»,– зазначив у своєму виступі Олександр Ковінько.

Людмила Мисліцька побажала усім впевненості, витримки, міцного здоровя, нехай ваша любов до життя, до всього світу буде безмежною. Нехай ваші учні будуть слухняними і радують вас новими перемогами, новими  досягненнями. Кожен проведений вами урок, це маленьке життя, завжди цікаве та пізнавальне, яке проходить на одному диханні. І в цей золотий день я бажаю усім вам залишатися на тій педагогічній ниві, якого ви досягли, нехай вас цінують учні, батьки. Бажаю вам душевного спокою, миру, злагоди, благополуччя та добробуту.

Окрім приємних слів та щирих віншувань за сумлінну творчу працю, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти Почесними грамотами Вінницької обласної державної адміністрації були нагородженні  директор Вороновицької СЗШ І-ІІІ ст..№1 Пелешок В.А. та вчитель трудового навчання Вороновицької СЗШ І-ІІІст.№1 Пелешок О.О.

Також, Грамотами відділу освіти, молоді та спорту Вороновицької селищної ради нагородили Колісника П.К. та Ніщука І.М. вчителів фізичної культури за підготовку переможців спартакіади серед учнів закладів освіти Вінницького району за зайняте І місце, Скалецького С.І. – за підготовку переможців спартакіади школярів з військово-патріотичних видів спорту  за зайняте І місце Вінницького району. Грамотами, також, були відзначені заступник директора з господарської роботи Зубрій Ю.О. та кухар Білічук Л.М.

У Комарівському НВК Олександр Ковінько подякував освітянам за роботу та  побажав побільше позитивних емоцій, здоров’я та благополуччя. Від себе особисто та від депутатського корпусу хочу школі подарувати два кольорових принтери і два ноутбуки : один для школи, а другий для учнів  першого класу. Користуйтеся, навчайтеся, а вчителям здоровя, витримки і щоб ваші діти вас радували.

Також, вчителів привітав староста села Комарів Гиренко В.В., начальник відділу освіти, молоді та спорту Мисліцька Л.М та директор Комарівського НВК Мураховський В.І.

Грамотами відділу освіти, молоді в спорту нагородили  Скалецького С.І. вчителя фізичної культури за підготовку переможців спартакіади серед учнів закладів освіти Вінницького району за зайняте ІІІ місце, також за багаторічну сумлінну працю нагородили  Головатюк Н.Б.прибиральницю Комарівського НВК.

Гарний настрій педагогам упродовж свята дарували діти Комврівського НВК та Вороновицької СЗШ І-ІІІ ст. №1.