Одним  із найбільш шанованих свят усіх працівників освітньої сфери звичайно ж завжди був і залишається улюблений нами – День вчителя. Багато хто називає професію вчителя особливим покликанням і з цим не можна не погодитися.
Так 4 жовтня у Вороновицькій СЗШ І-ІІІст. відбулося традиційне святкування Дня вчителя.  Учні школи підготували святковий концерт для  вчителів та подарували їм безліч пісень.

Зі словами подяки до педагогічного колективу школи звернулася секретар Вороновицької селищної ради Світлана Олесенко, та зазначила, що: «Професія Вчителя  – це вибір душі та серця. Немає нічого благороднішого, ніж ділитися своїми вміннями та знаннями.

Ще Сухомлинський сказав, що: «Вчитель – це творець людини», до Вас приводять маленьких діток, а Ви навчаєте їх всьому, що знаєте, Ви ділитися своїми знаннями. Ви творите із тих малесеньких діток справжню, мужню, достойну молодь – майбутнє нас та нашої країни.  До Вас приходять за порадами та допомогою і тепла Вашого серця вистачає на всіх, рік за роком, день за днем, воно не зменшується.

Хочу побажати Вам лише гарних учнів, задоволення від роботи, міцного здоров’я, родинного затишку та довгих років життя.»

«Учитель – це не просто професія, учитель – це покликання та талант, бо коли ми переступаємо шкільний поріг – то ми вкладаємо в своїх учнів свій талант, свою мудрість і знання. Я бажаю Вам, щоб Ваші учні розуміли наскільки важлива Ваша роль у досягненні ними успіху. Бажаю, щоб Ви пишалися своїми учнями!» – привітала вчителів начальник відділу освіти молоді та спорту Вороновицької селищної ради Людмила Мисліцька.

Тепло привітав із професійним святом директор Вороновицької школи Володимир Пелешок, який нагадав, що:  “За шкільною традицією День вчителя – ще й день учнівського самоврядування, тому уроки в школі проводили учні старших класів, які спробували себе в ролі вчителів. І я впевнений, що серед них є майбутні вчителі, для яких Ви стали взірцем та прикладом. Бажаю Вам міцного  здоров’я, благополуччя, великого людського щастя. Щоб учні були гордістю та натхненням у подальшій роботі».

Від учнів педколектив привітав  голова учнівського самоврядування “Лідер” Кирил Чикіт – учень 11-Б класу, який цього дня спробував свої сили та можливості на місці директора школи. Так Кирил побажав своїм наставникам сили, терпіння, здійснення всіх мрій. Зокрема він наголосив, що: “Вчитель – це не лише працівник, а й людина від якої залежить майбутнє наших поколінь, адже Ви передаєте не лише знання,  Ви формуєте характер, поведінку та моральні якості дитини.

Гарним настроєм та гучними оплесками закінчився святковий концерт у Вороновицькій школі.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC