Що таке лідерство, успіх, перемога над собою та своїми здібностями розбиралися у Вороновицькій бібліотеці в рамках проекту «Трансформуйся в успіх» за підтримки Вінницької ОДА.

Представники громадської організації  «Інститут громадських ініціатив Вінниччини» Ольга Маліхатко, Яна Мельник та Володимир Висотюк провели надзвичайно цікавий та корисний тренінг, що таке лідерство та хто такий лідер. Розбирали поняття «ЛІДЕР» і «УСПІХ», шукали відповіді на запитання «ХТО такий лідер? Лідерами народжуються чи стають? Я – лідер? І хто може бути лідером? Що таке УСПІХ?І що потрібно для його досягнення?»

«Справжній лідер завжди шукає і залучає до роботи людей, які його доповнюють у професійному плані, не виконує все сам, а делегує повноваження колегам та партнерам, а також прагне до зворотного зв’язку, що дозволяє налагодити повноцінну комунікацію з колективом. Узагальнюючи все те, про що ми з вами говорили, можемо зробити висновок, що лідером може бути кожен з нас», – відзначила керівник проєкту Ольга Маліхатко.

По завершенню тренінга бажаючі прийняли участь у грі «Світ громад», де учасники змогли приміряти на себе різні ролі, зокрема, активного жителя, чиновника, пенсіонера, фермера та ін. Вони змогли зрозуміти суть тих процесів, що відбуваються у громаді кожного дня.

« Ми хочемо, щоб молоді люди розуміли: якісно та вчасно виконувати свою роботу – це вже бути лідером» – наголосила Ольга Маліхатко.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC