У Вороновицькій бібліотеці відбулося свято для першокласників Вороновицької СЗШ І-ІІІст. №1 – посвята в читачі бібліотеки. До дітей в гості завітала Королева Книг, яка познайомила їх зі своїм Книжковим Королівством та його мешканцями. Провела з дітьми цікаву казкову вікторину. Казкові герої, що завітали на свято, разом з дітьми пригадали правила поводження з книгою, відгадували загадки, взяли участь  в літературних іграх, відгадували казкових героїв.

Завідуюча Вороновицькою бібліотекою Оксана Юрченко  провела екскурсію по книжковому місті, яке зветься Бібліотекою.  Познайомила дітей з жителями цього міста – книгами, вулицями – книжковими полицями, площею –  читальним залом, довідковим бюро – енциклопедіями, словниками, адресним столом – каталогами та картотеками. Школярі вивчили до посвяти урочисту обіцянку, і всі разом зобов’язались цінувати, берегти, бути активним читачем бібліотеки та своєчасно повертати книги до бібліотеки.

Після обіцянки, Королева Книг подарувала на згадку кожному книжкову закладинку і всі діти стали справжніми читачами бібліотеки.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC