Вже традиційно, у різдвяні дні, в церкві села Михайлівка, яке входить до Вороновицької об’єднаної територіальної громади, проходить Свято Коляди, організатором якого є настоятель храму – отець Анатолій. Участь у дійстві взяли вихованці дошкільних навчальних закладів, учні школи та аматори сцени сільських клубів.

Отець Анатолій, вітаючи  усіх присутніх зі святами, зазначив, що: « Різдвяні свята – це найрадісніші свята, в ці дні небо з’єднується із землею. Бажаю Вам радості, крепості, гарної коляди.  Давайте всі разом будемо добрішими та веселішими!»

Завітали на свято Коляди до Михайлівки голова Вороновицької ОТГ Олександр Ковінько та начальник відділу культури громади Віталій Волощук.

«Надзвичайно чудово чути такий спів, такі колядки у виконання діток. Знаю, що таке свято у Вас вже не вперше, і хочу подякувати отцю Анатолію  за організацію такого свята, за таку гарну традицію.  Та, користуючись нагодою, хочу привітати усіх з святом Різдва Христового. Бажаю, щоб у кожне подвір’я, до кожної домівки  зійшла різдвяна зірка  і принесла радість, тепло та Боже благословіння.» – наголосив Олександр Ковінько.

Надзвичайно дзвінко лунали колядки під куполом храму, даруючи присутнім гарний настрій та позитивні враження, які будуть зігрівати душу до  наступного року, до наступного Свята Коляди в Михайлівській церкві.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC