Студенти  всієї України мають змогу власним розумом заробити кошти на оплату навчання. Всі бажаючі здобувачі вищої освіти можуть прийняти участь у Всеукраїнському конкурсі “Розумним Бути Модно”.Переможці отримують можливість оплатити рік, півріччя або семестр навчання. Студенти-переможці, які навчаються на держзамовленні, отримають грант у вигляді стипендіального забезпечення. Для участі потрібно до 30 вересня 2019 року написати есе на тему:

«Україна: проблеми та напрямки їх вирішення на шляху до інтеграції в ЕС»

Кожна робота буде проходити перевірку на плагіат. Визначатиме переможців незалежне журі, до складу якого запрошені професори та спеціалісти Вищих навчальних закладів.

Учасниками конкурсу мають можливість стати безкоштовно та за власним бажанням студенти закладів вищої освіти м. Вінниця та обласних державних закладів вищої освіти, які офіційно приймають участь. З повним переліком ЗВО та правилами написання робіт можливо ознайомитися за посиланням.

Конкурс проводитися компанією «OpenMediaGroup» та медіа ресурсами: Ликаринфо – Інформаційний портал про здоров’я та медицину;Е-Квиток – Сервіс бронювання авіаквитків, жд квитків, автобусних білетів;УАУА инфо – Інформаційний портал для батьків про дітей;Надра Кредит – Сервіс підбору кредитів онлайн, мікрокредитів.

 

 

 

Повернутись