17 листопада відбулося святкування Дня села Комарів. Перед початком свята духовий оркестр гучним маршем запрошував жителів та гостей до глядацької зали. У фойє сільського клубу була організована виставка декоративно-прикладного мистецтва.

На урочистості були запрошені секретар Вороновицької селищної ради Світлана Олесенко, староста с.Комарів Віктор Гиренко, члени виконавчого комітету, підприємці, фермери.

Вітаючи жителів села Світлана Олесенко сказала : « Від імені голови Вороновицької ОТГ Олександра Геннадійовича Ковінька вітаю усіх зі святом села Комарів. Ваше свято- це свято яке поєднує усіх жителів. І сьогодні, це те саме єднання минулого, сьогодення і майбутнього. Історія гарного села -це маленька частинка історії нашої держави. І цю історію творите ви, жителі села. То ж давайте, ми збережемо ці традиції наших попередніх поколінь, нашого покоління і внесемо свою часточку в розбудову села, щоб село міцніло і розцвітало. Хочу побажати всім мирного голубого неба, здоров’я, добра, радості, і щоб в кожній домівці звучав  дитячий дзвінкий сміх.» Світлана Олесенко вручила Сертифікат на дитячий майданчик  та солодощі для дітей.

До вітальних слів долучилися староста с.Комарів, член виконкому Олександр Слободянюк, який побажав здоров’я, миру та щедрої долі;  голова ради ветеранів Горовенко Т.Ф., яка розповіла історію села, що сягає глибокої давнини.

«21 листопада с.Комарів святкує своє престольне свято Артистратига Михаїла. Перші згадки про село згадуються в 1362 році. Наше село дуже гарне і має свою історію. Я хочу привітати усіх з цим гарним святом,побажати усім міцного здоров’я,щастя ,достатку, оптимізму,нехай народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку і щоб наше село розквітало. Ми завдяки об’єднанню, завдяки децентралізації зробили водогін, з вашою допомогою і з селищною радою почали асфальтувати вулиці, і будемо продовжувати надалі, адже покращення якості життя  та добробуту людей  основне наше завдання. Зі святом !», зазначив Віктор Гиренко.

За самовіддану працю, за вагомий особистий внесок у розвиток села Комарів староста села вручив подяки учасникам АТО, підприємцю Саволюку М.О., працівникам сільського господарства ФГ «СВІ-БОГ» Ваколюку В.І., ФГ «Одарочка» Щетиніну Ю.М., ПСП «Сонечко» Слободянюк Є.О.,ПП «БІО-ТЕХ» Кунділовському О.Д.

Урочистості продовжилися святковим концертом. Своїми піснями радували глядачів вокальні ансамблі «Оберіг» та «Два кольори», солісти Микола Мороз та Олександр Мальований, гурт «Діамант», фольклорне тріо, вокальний дует у складі Світлани Станевко та Валентини Бомко.

Софія Блідченко та хореографічний колектив «Мозаїка» подарували чудові танці. А драматична постановка «Мартин Боруля» у виконанні Олександра Мальованого та Тетяни Таранухи зірвали овації у глядачів.

По закінченні свята  усіх присутніх пригощали запашним короваєм, кашею та юшкою.