Дороги — це болюча тема для кожного населеного пункту нашої держави. Звичайно, всі їх  разом не можливо  відремонтувати, але  поступово відновлюється  дорожне покриття по Вороновицькій громаді. І на 2020 рік заплановано зробити ще більше, ніж минулого.

Однією із проблемних ділянок дороги для нашої громади – була ділянка  дороги  Вороновиця – Тиврів – Шаргород,  до Калнишівки, яку почали ремонтувати у 2019 році. Особливо важко було добиратися на роботу працівникам Вороновицької філії  Комунальної установи «Обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку», де працює більше сотні жителів Вороновицької громади та із сіл Тиврівського району.

Влітку 2019 року ремонт дороги розпочався за умови співфінансування бюджету громади із державним бюджетом. На разі дорога у відмінному стані. Також встановили ваговий майданчик та за кошти селищної  ради  провели освітлення до нього.

Працівники  ВФ КУ «Обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку» Інна Форманчук, Тетяна  Дзюба, Тетяна Лівіцька та Галина Євтєєва, висловлюючи  думку свого колективу, наголошують,що: «У нас переважно жіночий колектив. І на роботу – з роботи ми добираємося пішки. Було страшно ходити по тих ямах, які були. Тим більше, що вони не освітлювалися. Не раз приходили на роботу всі в болоті та мокрі. Бувало, як проїде машина по калюжі, і вскочить в яму – то бризки на кілька метрів летять. А зараз і йти, і їхати приємно.

Дякуємо голові селищної ради Олександру Ковінько та всьому депутатському корпусу за вирішення такого болючого для нас питання.»

Вороновицька селищна рада не стоїть осторонь ремонту доріг по громаді. За роки об’єднання вже багато капітально відремонтовано, але ще й чимало залишилося. Тому такі темпи робіт будуть продовжуватися до повного асфальтування усіх доріг, вулиць та вуличок.