У Вороновицькій громаді вже четвертий рік поспіль застрахували всіх дітей від народження і до повноліття від нещасного випадку.

На вручені сертифікатів Голова Вороновицької ОТГ Олександр Ковінько наголосив, що: «Четвертий рік ми страхуємо всіх дітей нашої громади, а це майже півтори тисячі діток. Кожна дитина отримує страховий сертифікат та дисконтну картку. Протягом цих років, що ми страхуємо дітей, ще ні в одному нещасному випадку не було відмовлено. На наступний рік будемо думати над розширенням страховки, щоб були не лише нещасні випадки, а й деякі хвороби, якими найчастіше хворіють діти.  Звичайно, я бажаю Вам, щоб діти не хворіли і ці страховки не знадобилися.»

Представник СК «Місто» Валентина Раситюк розповіла про нововведення, які з’явилися у цьому році, зокрема вона зазначила, що: «В цьому році  збільшилася страхова сума з 25 тисяч гривень до 35 тисяч. Також кожна застрахована особа має право на дисконт, тобто батьки застрахованої дитини можуть оформити страховку собі, застрахувати будинок чи автомобіль із знижкою. Минулі роки ми видавали страховий сертифікат, а цього року додається ще й сервісна картка, яка надає право знижки в магазинах, медичних установах, спортивних центрах та інших закладах-партнерах нашої компанії.

Якщо сталася травма, то протягом трьох днів батьки мають звернутися до нас, але ми завжди йдемо на зустріч, і навіть, якщо звернення було через місяць після випадку, то ми виплачуємо страховку. Виплата коштів на картку у нас найшвидша – протягом шести робочих днів, але ще обов’язковою умовою мають бути реквізити банку, а не лише номер картки. Страховка діє цілодобово та по всій території України.

Ми не можемо вберегти дітей від нещасного випадку, але ми можемо допомогти оптимізувати витрати на лікування.»

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Загалом, страхові сертифікати були роздані в усіх навчальних закладах громади: Вороновицькій СЗШ І-ІІІст.№1, Комарівському  навчально-виховному комплексі,  дитсадках «Ромашка» та «Веселка», ПТУ-14. Сертифікати для дітей, які ще не відвідують дошкільні навчальні заклади, можна буде забрати у лікарняних закладах, зокрема, у Вороновицькій амбулаторії загальної практики сімейної медицини та Комарівському пункті здоров’я.